tussenjaar en werken op Bonaire

Tussenjaar en werken op Bonaire? Word dive instructor met Oceanminds

Tussenjaar en werken op Bonaire

Jij neemt een jaar vrij. Tenminste, vrij, je moet natuurlijk wel wat te doen hebben als je gaat wonen op Bonaire. Maar wat is daar allemaal te doen? Welk werk past er bij jou en het eiland. Omdat Bonaire ookwel Divers Paradise wordt genoemd, is een baan als duikinstructeur wellicht iets voor jou. Want jouw tussenjaar en werken op Bonaire als duikinstructeur is een super gave combi van zon en met name de zee.

Nooit overna gedacht! Kan dat?

Dit kan zeker! Wanneer jij een duikbrevet hebt, kan jij alvast de volgende cursussen gaan volgen. Je dient wel alle vooropleidingen te volgen voordat jij duikinstructeur wordt. Het is een heel avontuur om dit te doen en het mooie is dat jij je al kunt voorbereiden in Nederland voordat jij aan jouw tussenjaar begint en werken op Bonaire gaat.

Alvast starten in Nederland met Oceanminds

Wij zien dat er heel veel jongeren een tussenjaar willen, maar nog geen invilling hebben. Hiervoor hebben wij Oceanminds ontwikkeld bij onze duikschool. Met ons Oceanminds programma leiden wij je in Nederland op tot PADI duikinstructeur. Jij volgt al jouw opleidingen op één plek. Vervolgens word je duikinstructeur en helpen wij je met het vinden van aan baan. Bijvoorbeeld op Bonaire, of op één van de andere eilanden.

Verdien meteen geld tijdens jouw tussenjaar en werken op Bonaire

Door de voorbereiding in Nederland, ga jij met jouw instructeursbrevet op pad. Je bent dus meteen beschikbaar om te werken op Bonaire tijdens jouw tussenjaar. Je hoeft niet eerst jouw opleidingen te doen en kan dan pas aan de slag. Met dit programma ben je meteen inzetbaar, vanaf het moment dat landt op het eiland.

Wat is precies dat "Oceanminds" programma?

Met onze duikschool Scuba Connection in Naarden zijn wij een Career Development Center. Dit betekend dat wij een persoonlijk plan met jou maken om jouw opleiding tot duikinstructeur te geven. Ongeacht het duikbrevet wat je nu hebt, maken wij een plan met jou.

We volgend jouw careerplan op de voet en zo kom jij steeds dichter bij jouw doel om duikinstructeur te worden. Bij ons kan je al jouw opleidingen volgen, van beginnende duiker tot en met duikinstructeur.

Reactie plaatsen