tussenjaar en geldverdienen

Tussenjaar en geld verdienen, hoe je dat doet

Tussenjaar en geld verdienen in de tropen, een droombaan

Stel jij overweegt een tussenjaar. Dit wil je natuurlijk wel doen op een mooie locatie. Bij voorkeur in de tropen. Want wie wil er nu niet werken op een tropische plek. Een tussenjaar en geld verdienen is zeker mogelijk.

Denk hierbij eens aan het worden van PADI duikintructeur. Werken in de tropen en betaald worden om te duiken. Dit is by far de beste combinatie.

Duikinstructeur worden met Oceanminds

Om in jouw tussenjaar te kunnen werken als duikinstructeur, heb je wel een opleiding nodig. Met ons Oceanminds programma word jij opgeleid tot PADI instructeur in Nederland. Na jou opleiding en examen kan jij werken als duikinstructeur, wereldwijd.

Het proces om instructeur te worden

Ons programma is zo ontworpen dat jij in Nederland, voor jouw tussenjaar, wordt opgeleid tot duikinstructeur. We kijken waar je staat in duiken. Vanaf dat punt gaan we met jou verder duiken en leren zodat jij straks als instructeur ergens op de wereld kunt gaan werken. Zo verdien jij in jouw tussenjaar geld om zelfstandig in het buitenland te kunnen wonen.

Is er genoeg werk als PADI duikinstructeur?

YES! dat is er zeker. PADI duikinstructeurs zijn de meest gevraagde instructeurs wereldwijd. Jij kunt dus snel een baan vinden en van de zee jouw kantoor maken. Naast de standaard vacatures die je kunt vinden, hebben wij ook een groot aantal duikscholen waar wij mee samen werken.

Zo heb jij een betaalde baan bij een vertrouwd bedrijf en verdien jij geld in jouw tussenjaar.

Hoeveel geld kan ik verdienen in mijn tussenjaar als duikinstructeur?

Afhankelijk van waar jij gaat werken verdien jij een vast of een variabel salaris. Werk jij bij één van onze vacature partners op Bonaire of Curaçao, dan heb jij maandelijks een vast inkomen. Met dit salaris kan jij prima rond komen (als je het niet te bond maakt natuurlijk).

Je krijgt een salaris van ronde $1350 voor een fulltime baan. Zo werk je 5 dagen in de week. Overigens kan je ook extra toeslagen krijgen voor het geven van specialty cursussen, nachtduiken en fooi.

Werk jij bijvoorbeeld in Azië dan is het gebruikelijk dat je op commissiebasis werkt. Je krijgt dan een commissie op elke cursus die jij geeft. Dus doe je het goed en verkoop je extra duikopleidingen, dan kan je ook goed verdienen. Dit noem je een variabel inkomen.

Conclusie over geld verdienen in jouw tussenjaar in het buitenland? Word PADI duikinstructeur

Het loont dus om in Nederland alvast te worden opgeleid tot PADI duikinstructeur. Dit doe je met het Oceanminds programma van Scuba Connection.

Met jouw instructeursbrevet op zak, kan jij in het buitenland meteen aan de slag en verdien jij jouw eigen geld in jouw tussenjaar als duikinstructeur. Het is meer dan de investering waard, want met dit brevet en de odersteuning van Oceanminds, vind jij de baan van jouw dromen.

Reactie plaatsen