PADI duikinstructeur PADI IDC

PADI Professional worden

Alle professionele PADI opleidingen onder één dak

PADI CDC Center
25+ jaar

Professionele ervaring

100%

Geslaagde kandidaten

2

eigen PADI Course Directors

Het enige
PADI CDC Center in Nederland
PADI 5* IDC Center

PADI Professional worden,

dat is mijn toekomst!

Jij wilt PADI professional worden en de PADI IDC in Nederland of één van de andere PADI Professionele Dat is een geweldige beslissing.

Het is een mooie aanvulling op je dagelijkse bezigheden als ontspanning. Maar ook jouw kans om de wereld in te gaan en op een tropische locatie te gaan werken. Zoals bijvoorbeeld op Curaçao of Bonaire.

PADI PROFESSIONAL WORDEN?

KIES JOUW CURSUS:

PADI Divemaster

Jouw eerste stap om PADI Professional te worden. Leer je alles over het werken met duikstudenten en over het gidsen van gebrevetteerde duikers

Assistant Instructor

Een eerste stap in lesgeven leren? Start dan als PADI Assistent Instructeur. Leer legeven in theorie, zwembad en het buitenwater

PADI IDC 

PADI IDC of Instructor Development Course, leert jouw lesgeven in duiken. Bovendien leer je het PADI systeem gebruiken.

PADI OWSI

Ben jij al Assistent Instructor of duikinstructeur van een andere organisatie? Dan bereid deze cursus je voor op jouw werk als PADI Instructeur.

PADI IDC Staff

De IDC meemaken vanuit het oogpunt van de Course Director? Dan is dit de cursus voor jou! Beleef het IDC proces vanaf de andere kant.

EFR Instructeur

De EFR Instructor cursus is niet alleen handig voor duikers. Deze cursus is ook geschikt voor iedereen die wil leren EHBO les te geven.

Nog meer leren als PADI Professional:

Start bij Scuba Connection

Bij Scuba Connection hebben we een staff die ervaren is en jou begeleid om PADI Professional te worden.

Want in onze staff hebben we PADI IDC instructors en twee eigen PADI Course Directors. Je leert daarom de ins- en outs van de duikindustrie.

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • 2 eigen in-house PADI Course Directors
  • 3 IDC Staff Instructors
  • 3 EFR Instructor Trainers
  • 100% geslaagde kandidaten
  • 2 eigen PADI Instructeur Examens
  • sollicitatie garantie in het buitenland

Hoe start je aan een carrière als PADI professional?

De eerste opleiding op professioneel niveau is PADI Divemaster. Wanneer jij 40 duiken hebt gemaakt en PADI Rescue Diver bent, dan kan je beginnen met deze opleiding. Vanaf daar kan jij bij onze 5* PADI Duikschool verder met Assistent Instructeur.


Als je start, neem je je agenda mee en wij maken een cursus op maat voor jou. Dat is wel zo prettig. We proberen je wel in groepen te laten werken, maar starten de PADI professional cursussen altijd. We houden van onze flexibele planning, want dat is handig voor al onze kandidaten.

Vraag het IDC eBook gratis aan!

PADI IDC eBook

Hoe bereid ik me voor?

Je voorbereiding op jouw cursus, of dit nu PADI Divemaster of een PADI (assistent) Instructeursopleiding is, begint met een intake gesprek. Vervolgens is het goed om in ieder geval alvast jouw duikbrevetten mee te nemen en een geldige medische verklaring hebt.

Die medische verklaring mag niet ouder zijn dan 12 maanden. Neem ook jouw duiklogboek mee zodat wij gelijk kunnen zien of je aan de voorvereisten van de professionele PADI voldoet.

PADI IDC in Nederland doen?

Dat is een hele goede voorbereiding op jouw uit de hand gelopen hobby of de start van jouw nieuwe carrière als PADI Duikinstructeur.

De IDC in Nederland doen schept veel mogelijkheden en is de juiste start voor jouw avontuur. Of dit, na de IDC, in Nederland is of ver daarbuiten. Wij van Scuba Connection helpen je graag verder op weg. Schrijf je snel in en wordt PADI professional.

Ik wil werken in het buitenland, kunnen jullie mij helpen?

Oh zeker! Wij heten niet voor niets Scuba Connection! Want door onze eigen internationale ervaring en de 25 jaar lange internationale ervaring van PADI Course Director Berdi en Olga, hebben we een heel groot netwerk.

Zoals wij dat noemen zijn dat onze Scuba Connectors. Ons netwerk rijkt van de Filippijnen tot werken op Curaçao en Bonaire.

     Wij helpen je graag een een passende functie als PADI duikinstructeur te vinden ergens op deze planeet.   

Onze duikers vertellen:

"Was ik maar eerder begonnen Wat is dit leuk: Je bent nooit te oud om te leren duiken"

Cees (72)

Open Water Diver cursist

"Wat een relaxte sfeer bij

Scuba Connection. Het voelde alsof ik al op vakantie was"

Kayley

PADI Vakantie cursiste

"Super! Alles was van tevoren geregeld en ik heb mijn PADI cursus afgemaakt op Bonaire!"

Peter

PADI vakantie cursist