PADI IDC Silver pakket

PADI IDC Silver Pakket

Het PADI IDC Silver Pakket:

Jouw opleidingen kun je a-la-carte doen, maar ook combineren met aansluitende opleidingen. Hoe meer je combineert, hoe meer voordeel je hebt. Het PADI IDC Silver pakket is ons instap pakket. Je combineert hier de PADI IDC met de Emergency First response Instructor cursus.

Met dit pakket heb je alle ingrediënten om succesvol aan jouw avontuur als PADI duikinstructeur te starten.

Pakket inhoud:

EFR Instructor cursus

Om deel te mogen nemen aan het PADI Instructor Examination dien je eerste hulp instructeur te zijn. Hiervoor is de leukste weg de EFR Instructor cursus. Je leert hier om reanimatie- en EHBO cursussen te geven. En dat allemaal op dezelfde manier zoals je duikles leert geven.

Daarom is de EFR een mooie aanvulling op jouw PADI IDC. Deze cursus is dan ook onderdeel van het PADI IDC Silver pakket.

Jouw eerste Instructor Specialty

Nog een extra! jouw eerste PADI Instructor specialty. De Emergency Oxygen Provider specialty is een mooie eerste stap om specialties te leren geven. Deze specialty leent zich ook goed te combineren met de PADI Rescue Diver cursus. Maak alvast kennis met de kracht van PADI specialties

Wat je nog nodig hebt naast het PADI IDC Silver Pakket

De PADI professionele pakketten bestaan uit de alleen de cursussen. Wat je verder nodig hebt om succesvol aan de PADI IDC deel te nemen zijn:

  • PADI IDC Crewpack
  • EFR Instructor start-up kit
  • Jouw eigen PADI cursusmaterialen
  • eRDP ML en een PADI duiktabel

Meer specialties doen?

Wil je jouw cursuspakket verder uitbreiden en in meer PADI Speciaties instructeur worden. Kijk dan ook eens naar het IDC Gold Pakket en het IDC Platinum pakket. Je kunt ook makkelijk upgraden naar een groter pakket op een later moment tijdens de cursus.

Reactie plaatsen