Flexibele PADI IDC in het weekend

Flexibele PADI IDC

Flexibele PADI Instructeurs opleidingen als Avond IDC of Weekend IDC

Vandaag de dag is alles flexibel. Sport, privé en zelfwerktijden en werkplekken zijn flexibel. Waarom de PADI IDC oftewel de cursus voor PADI duikinstructeur dan niet? Daarom hebben wij daar verandering in gebracht om met jou een PADI weekend IDC of avond IDC te doen!

Bij Scuba Connection bieden wij de PADI IDC aan in een flexible vorm. Bij ons blijven er dus vakantiedagen voor jou over om te doen waar ze voor zijn: vakantie vieren.

Hoe de flexible PADI IDC werkt:

Jij bepaalt je richtexamen en wij plannen met jou de cursusdata. Bij ons kun jij een PADI weekend IDC of een avond IDC doen. Maar ook een week cursus. Daarbij is een combinatie weekend IDC en avond IDC natuurlijk ook mogelijk.

De PADI avond IDC is verdeeld over een aantal avonden. Waarbij we bij de cursus oriëntatie met elkaar de avond IDC in elkaar gaan puzzelen. Daarom neem je naast je PADI materialen ook je agenda mee. Hiermee hebben jij en je collega aspirant instructeurs een volledige PADI instructeurs-cursus op maat.

Delen van de PADI IDC studiematerialen zijn digitaal, waardoor je thuis al veel voorwerk kunt doen.

PADI IE (Instructor Examination)

Wat vast staat zijn de PADI Instructor Examens. Daar kunnen we niet omheen. Waar we wel omheen kunnen is de weg er naar toe. Voor 2022 zijn de examens bekend waar je aan deel kunt nemen. De rest staat vrij om in overleg te plannen.

PADI Weekend IDC of een flexible IDC overzicht:

  • Totale duur opleiding in uren is ongeveer 70-75 uur (exclusief eventuele reistijd naar duikplaats en zwembad)
  • De avond PADI IDC bestaat uit 10 avonden en twee weekenddagen
  • Weekend PADI IDC standaard: 4 weekenden (vrijdagavond, zaterdag  & zondag)
  • Weekend PADI IDC versneld: 2 lange weekenden (vrijdag t/m maandag)
  • Niet meegerekend in de tijd is het examen, de duur hiervan is een weekend
  • Alle cursus onderdelen vinden plaats bij ons eigen PADI 5* IDC center in Naarden Bussum

Centraal gelegen vanuit Hilversum en Amsterdam

Ons PADI IDC center is centraal gelegen in het Naarden Bussum  in het Gooi. Vanaf de A1 Hilversum Amsterdam zijn wij vanaf de snelweg binnen 5 minuten te bereiken. Neem de afslag Naarden-Bussum vanaf de A1. Vanzelfsprekend kun je voor de deur parkeren. Parkeren is gratis in de blauwe zone voor 1,5 uur. Voor de avond IDC is parkeren sowieso geen probleem, dan is parkeren voor de deur van Scuba Connection gratis.

Ons PADI 5* IDC Center bereiken vanuit Almere

Vanuit Almere zijn we via de A6 en de A1 richting Hilversum binnen 15 minuten te bereiken. Neem de eerste afslag Naarden. Waarna je bij de tweede verkeerslichten, rechtsaf slaat. Je vind ons PADI 5* IDC center, Scuba Connection aan de rechterkant

Reactie plaatsen