René magazine, Wij staan erin met Oceanminds!
2 min. leestijd

René magazine, Wij staan erin met Oceanminds!

Rene magazine: het nieuwe lifestyle blad

Een poosje geleden werden wij benaderd door René Lipmann, met de melding dat hij een nieuw Lifestyle blad gaat maken. Met zijn achtergrond als hoofdredacteur, weten wij meteen dat wij graag een artikel in zijn nieuwe magazine willen. Maar wat is Rene Magazine?

Het is een ècht blad in print wat heerlijk weg leest. Even geen gescroll over een telefoon of iPad, maar van papier.

Een magazine dat gaat over water

Heb je iets met water, dan is het blad een must-read. De eerste editie staat vol met inspirerende verhalen en interviews. Het magazine richt zich niet alleen op duiken, want er is nog zoveel meer te doen.

Lezen kan je over open water zwemmen, snorkelen, duiken en suppen. De nieuwste trends op een verfissende manier geschreven. En leuk voor de Hollanders: het magazine is gratis.

Meer over René magazine vind je hier

Oceanminds staat er ook in

Rene heeft ons benaderd voor de eerste editie met een artikel over ons Oceanminds programma. Dit programma is voor jongeren tussen de 18 en 26, die invulling zoeken voor hun verblijf in het buitenland.

Dit kan zijn voor een tussenjaar of voor een sabbatical.

Het doel van het Oceanminds programma is dat je, in Nederland, helemaal wordt opgeleid tot PADI duikinstructeur en dan gaat werken in de tropen. Een geweldige ervaring en het mooiste is: je wordt betaald om te duiken.

Ervaringen van anderen in Rene magazine

In dit artikel delen we niet alleen onze ervaringen, maar ook de ervaringen van oud-oceanminders. Zij zijn ook benaderd door Rene magazine om hun objectieve verhaal te delen.

De eerste is Myrthe, die haar verhaal deelt. Zij werkt nu als PADI duikinstructrice op divers paradise Bonaire.

Als we het toch over Bonaire hebben:

Naast ons eigen artikel, staat er natuurlijk nog veel meer in Rene Magazine. Een compleet artikele gewijd aan Divers Paradise en een van de populairste duikbestemmingen voor de Nederlandse duiker.

Maar Rene magazine belicht niet alleen het duiken, juist ook de andere activiteiten op deze rots komen aan bod. Een super leuk artikel en inspirerend voor meer dan alleen de onderwaterwereld van Bonaire.

Duikvaker in Rene Magazine

Om een super dit boost aan het nieuwe lifestyle blad te geven, wordt ook de Duikvaker 2024 in Houten ruimschoots genoemd. Want één van de doelen en deadlines was om dit blad voor de Duikvaker uit te brengen en dat is gelukt.

Veel van de artikelen en de personen achter de topics zijn ook op Duikvaker te vinden. Rene zal zelf ook deelnemen aan de beurs en als je snel bent kan je ook jouw eigen exemplaar van de eerste editie van René Magazine bemachtigen.

Een frisse kijk op vintage: Rene Magazine voor Lifestyle en water

Wij kunnen niet anders dan Rene bedanken voor ons eigen artikel. En natuurlijk willen we niets anders dan het succes van dit blad blijven volgen.

Dit keer staan wij erin met de introductie van Oceanminds en in de volgende uitgave belichten we oud Oceanminders met hun persoonlijke verhaal.

Graag werken we ook mee aan een volgende editie waar we wellicht de PADI Divemaster cursus of de PADI IDC verder kunnen uitlichten. Maar dat is niet aan ons, maar aan Rene magazine.

Over de schrijver
Berdi is al jaren achtereen Award Winning PADI Course Director en TECREC Instructor Trainer. Zijn 25 jaar pret en plezier in duiken, deelt hij elke duik met jou!
Reactie plaatsen