Berdi Boeve

PADI Course Director en TECREC Instructor Trainer

Over Berdi, Jouw PADI Course Director

Bij PADI IDC Center Thalassa Amsterdam deed ik, Berdi, in een koud oktober 1996,  mijn PADI IDC. Dit bij PADI Course Director Simone Gerritsen., mijn grote voorbeeld. Al voor ik aan de cursus begon, wist ik het eigenlijk al: DIT is wat ik wil doen! En zo geschiedde het!

Hoe ik begon als PADI Instructeur:

Toen ik begon met werken in het buitenland, was er nog geen internet, zoals we dat nu kennen. In DUIKEN magazine viel mijn oog op een advertentie voor “duikinstructeur gezocht op Kreta”. En zo begon mijn lange reis als instructeur en duikondernemer.

Na een seizoen “Oh Oh Cherso” in Kreta ben ik beland op Curaçao en heb daar uiteindelijk 10 jaar gewoond en gewerkt. Als instructeur heb ik veel van de wereld gezien en op veel plaatsen gewoond. Waaronder: Kreta, Italië, Turkije, Sri Lanka, Saba en als al eerder genoemd Curaçao.

Berdi Boeve PADI Course Director

Mijn eerste PADI IDC Center

Mijn eerste duikschool startte ik in 2005 op Curaçao bij Hook’s Hut. Een toentertijd  bekende beachbar. Creatief als we waren, werd de duikschool ook Hook’s Diving genoemd.

Met hard werken en heel veel plezier groeide wij uit naar een van de grootste PADI duikopleiders van de Nederlandse Antillen.

In 2007 werd dit in samenwerking met onze Course Director, mijn eerste PADI IDC Resort.

Weer in het water

Na het eerste succes, breidde het bedrijf verder uit en verder en verder. Wat een reis. In de hoogtijdagen had ik mijn duikspullen ingeruild voor een “corporate” functie en was ik verantwoordelijk voor groei en de overzeese opererende duikscholen.

Na leuke, spannende en zware tijden heb ik mijn duikmaterialen weer uit de kast gehaald en ben zelf weer gaan lesgeven! JA! daar deed ik het voor.

PADI Course Director Training

Daarom komt het goed van pas dat ik in 2014 heb mogen deelnemen aan de PADI CDTC. De PADI Course Director Training Course in de Dominicaanse Republiek, met als eindresultaat dat ik nu het hoogte niveau heb bereikt: PADI Course Director.

Terug naar waar het allemaal begonnen was; lesgeven, mensen blij maken en onderwater zijn. Daar hoorde en hoor ik thuis.

PADI IDC Center in Naarden-Bussum

Vandaag de dag woon en werk ik weer vanuit Nederland. Mijn buitenland avontuur heb ik even naast me neergelegd. Gelukkig met Olga in Nederland en druk met ons 5* PADI IDC Center in Naarden in het Gooi.

Vanuit onze duikschool Scuba Connection geven wij flexibele PADI Professionele opleidingen van Divemaster tot duikinstructeur met ons team van IDC Staff instructeurs.

PADI IDC volgen,

het is nu jouw tijd!

Nu word het jouw tijd om in mijn voetsporen te treden! Of je nu duikles wilt geven in Nederland of in het buitenland, het begint met de PADI IDC en een coach in Nederland die je verder kan helpen met advies, begeleiding en een groot netwerk.

Een netwerk waar jij deel vanuit maakt en gebruik van mag maken om je dromen te verwezenlijken.

Met trots en plezier ben ik jouw Coach!

Kom op, nu stoppen met dromen, bel, mail, WhatsApp je vragen en start je avontuur! De wereld ligt voor je open, waar je ook heen wilt! Stel je vragen en start jouw avontuur! De wereld ligt voor je open, waar je ook heen wilt!

Waar wacht je nog op? We zijn bereikbaar

Berdi