PADI IDC 2024, word dit jaar PADI duikinstructeur

PADI IDC 2024, word dit jaar PADI duikinstructeur

PADI IDC 2024: Jouw jaar om duikinstructeur te worden

Het nieuwe duikjaar staat voor de deur. Dit jaar is het jouw moment om PADI duikinstructeur te worden. De data voor de PADI IDC 2024 zijn bekend, dus zorg dat je het niet mist!

Dit willen wij met jou natuurlijk ook bereiken, dus werken we er aan om onze IDC succestools altijd te verbeteren. Ben jij klaar voor succes? Dan zijn wij er voor je om je te begeleiden in jouw PADI IDC in 2024.

We hebben weer een ruime keuze uit cursussen en examens van winter tot zomer cursussen. En natuurlijk onze Bonaire IDC's.

100% geslaagden in 2023 nu op voor de IDC in 2024

Dit jaar ook weer 100% gelaagden. Nou ja, slagen voor de cursus is deel één van het hele proces. Waar het natuurlijk het spannends wordt is slagen voor het examen.

Met jouw gedegen voorbereiding ben jou absoluut goed voorbereid op het examen. Het bewijs van de voorbereiding, is dit jaar ook weer geleverd, zowel op Bonaire als in Nederland. Al onze kandidaten zijn geslaagd met vlag en wimpel gelsaagd voor het PADI IE (het uiteindelijke examen).

Wat je nodig hebt om te starten:

  • 18 jaar of ouder zijn
  • PADI Divemaster of vergelijkbaar brevet
  • Geldige Medische keuring
  • Geldige EHBO en reanimatie
  • Gezonde dosis humor (niet verplicht, maar komt wel van pas)

Cursusdata voor de IDC 2024

startdatum IDCExamenWaar
januari 20248 en 9 februari 2024Bonaire
februari 202423 en 24 maart 2024Naarden
maart 202413 en 14 april 2024Veenendaal
mei 202415 en 16 juni 2024Naarden
juni 202426 en 27 juli 2024Sint Maarten
juli 202417 en 18 augustus 2024Veenendaal
september 20243 en 4 oktober 2024Bonaire
Cursusdata beschikbaar op aanvraag, examendata staan vast

Meer weten over de IDC?

Vraag hieronder meteen ons IDC eBook aan. Daar vind je alles over jouw weg naar PADI duikinstructeur!

Hoe je de cursus doet

Voor de Nederland edities (en deels de Bonaire edities) doen we al het droge werk doormiddel van onze IDC webinars. Eén vaste avond in de week, zodat je minder hoeft te reizen naar en van de duikschool.

Je hoeft voor onze IDC 2024 dan ook geen week vrij te nemen. Zo kan je rustig en gepinpoint werken richting jouw examen.

De zwembadlessen, EFR Instructeur en buitenwaterduiken gaan we ook bundelen met je. Dit scheelt je ook weer heel veel reistijd. Want zo gezellig is het nu ook niet op de weg.

Voorbereiding op jouw IDC en examen

Een struikelblok is vaak toch de duiktheorie. Dit hebben wij ondervangen door onze unieke IDC succes tools. Zo kan jij je in alle rust voorbereiden op jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

De succestools helpen je bij het beheersen van de stof voor de duiktheorie, zodat jij je tijdens de cursus kunt focussen op leren lesgeven en niet de stress van de theorie nog hoeft te hebben.

Op zoek naar jouw Course Directors en IDC voor 2024

Jij bent op zoek naar jouw cursus en examen om duikinstructeur te worden. Dan wil je natuurlijk succes hebben. Bij Scuba Connection zit je dan goed. Als enige PADI CDC center in de Benelux en 2 eigen PADI Course Directors hebben wij alles in huis om jou succesvol te laten worden.

Over de schrijver
Olga is de enige vrouwelijke PADI Platinum Course Director van de de Benelux. Haar doel in haar cursussen is iedereen met een lach het water uit laten komen. Als eigenaresse van Scuba Connection, she knows the trick of the trade.
Reactie plaatsen