tussenjaar op Bonaire

Tussenjaar op Bonaire? Word duikinstructeur en vind jouw droombaan met Oceanminds

Tussenjaar op Bonaire? Hoe vet is dat.

Een tussenjaar is een hele mooie tijd voor jezelf om uit te vinden wat je echt wilt. Even een "break" van jouw reguliere leven en op avontuur. Hoe heerlijk is het om even weg te zijn van alles en tijdelijk een nieuw leven op te bouwen. Je zult zien dat je er onwijs van groeit in ervaring en als persoon. Wat is er dan nog leuker dan jouw tussenjaar op Bonaire aanvullen met werk als PADI duikinstructeur?

Met Oceanminds maak je deze droom waar

Oceanminds is het jongere programma van Scuba Connection. Het is een 6 of 7 maanden lang traject in Nederland, waar jij leert om PADI duikinstructeur te worden. Met deze skillset kan jij wereldwijd aan de slag. En zeker op Bonaire. Dit eiland heet niet voor niets Divers Paradise!.

Wat is er zo leuk aan Bonaire om te duiken?

Bonaire kenmerkt zich door een groot aantal duikplaatsen waar je van de kant kunt duiken. Dit maakt het zo leuk en makkelijk om jouw duiken te doen. Bovendien kan je met jouw duikstudenten overal het water in. Ookal werk je met Open Water Diver cursisten of geef jij een proefduik: Je hebt geen zwembad nodig.

Jij geeft (bijna) al jouw duiklessen vanaf de kant. 

Super om ervaring op te doen tijdens jouw tussenjaar op Bonaire

Omdat het duiken relatief makkelijk is, is het voor jou als beginnende instructeur een super plek om jouw ervaring op te doen. Je geeft een breed scala aan opleidingen. Van Open Water tot Divemaster. Door de gunstige omstandigheden heb je een goede controle over jouw studenten. 

Bovendien is het duiken er echt super en gevarieerd. Het is aan jou om dat aan jouw studenten te laten zien tijdens jouw tussenjaar op Bonaire.

Voorbereid op pad met de juiste skills met Oceanminds

Om jouw tussenjaar op Bonaire goed te starten doe jij alvast jouw hele vooropleiding in Nederland. Met het Oceanminds programma kan jij vanaf elk brevet instappen en PADI duikinstructeur worden. We kijken naar wat jouw brevet is en maken een custom pakket voor jou. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om het PADI Instructor Examen op Bonaire te doen. Vervolgens blijf je daar en helpen wij je met het vinden van een baan. Je kunt alvast meer lezen in ons oceanminds ebook.

Vacatures voor duikinstructeurs op Bonaire tijdens jouw tussenjaar

Oceanminds is onderdeel van duikschool Scuba Connection in Naarden. We zijn al jaren bekend op Bonaire en hebben korte lijntjes met de duikscholen daar. Daarom weten wij vaak als eerste welke duikschool op Bonaire een open vacature heeft. 

Bovendien heb jij voorrang bij solicitatie bij onze partner duikscholen op Bonaire.

Reactie plaatsen