duikinstructeur op Sint Maarten voor de zomer

Duikinstructeur op Sint Maarten met Oceanminds

Duikinstructeur op Sint Maarten worden? 

Wie wil dat niet: duikinstructeur zijn op een tropisch eiland. Heerlijk de hele dag doen wat je echt leuk vind. En dat hoeft helemaal geen droom te zijn! Met Oceanminds van Scuba Connection kan jij een hele zomer duikinstructeur op Sint Maarten zijn

Wat is Oceanminds van Scuba Connection

Oceanminds is het jongere programma van PADI Career Development Center Scuba Connection. in een periode van 6 maanden word jij PADI dive instructor. Vervolgens helpen wij je aan een baan voor jouw tussenjaar of zomer. Op Sint Maarten duikinstructeur zijn is een zomerbaan.

Het Oceanminds programma traint jou in Nederland om dive instructor te worden. Met deze skills kan jij werelwijd werken. Je kunt de informatie nalezen in ons oceanminds ebook.

Wat deze baan als duikinstructeur op Sint Maarten inhoud

Jij krijgt voorrang bij de sollicitatie procedure voor deze baan, als Oceanminder. Met jouw cv en aanmelding kom je bovenop de stapel te liggen voor jouw baan op Sint Maarten. Nou, eigelijk op Saint Martin. Want daar is waar de boten van onze partner liggen, aan de Franse kant van het eiland.

Zeil catamaran 

Je stapt aan boord van een grote zeilcatamaran. Volledig uitgrust om een tour te maken langs de vele eilanden rondom Sint Maarten. Jouw job wordt om aan boord duikles te geven aan jeugd die daar op vakantie komen. 

Jij verblijft aan boord en geeft de PADI Open Water Diver en Advanced Open Water diver cursus. Zo vaar jij langs onder andere Sint Maarten en Saba. Je bent zo'n 9 tot 12 dagen op zee met jouw eigen groep. En dat doe je de hele zomer! met korte tussenpozen aan wal. 

Dat klinkt te mooi om waar te zijn! Is this for real?

Yes it is! Dit is één van de vele voordelen die je hebt als je het Oceanminds programma boekt in Nederland en bij Scuba Connection jouw complete opleiding volgt. Wij helpen je met het vinden van een baan. Onder andere deze functie als duikinstructeur op Sint Maarten.

Over welke skills jij moet beschikken als duikinstructeur op Sint Maarten

Om deze baan binnen te hengelen moet je:

  • PADI duikinstructeur zijn
  • Geldig paspoort hebben
  • Goed met kinderen kunnen werken
  • Goed Engels spreken (gasten komen uit Amerika en Canada)
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Zeilervaring in een pré (geen dealbreaker)
  • Beschikbaar zijn van eind mei tot midden augustus

Beschik jij over deze vaardigheden, behalve duikinstructeur zijn? Dan is het Oceanminds programma echt iets voor jou. Wij bieden je het hele pakket om een compleet en goed inzetbare PADI duikinstructeur te worden! Dus is duikinstructeru op Sint Maarten iets voor jou? Wacht dan niet langer!

Reactie plaatsen