PADI CDC Center! Wat een geweldig gevoel van trots!
1 min. leestijd

PADI CDC Center! Wat een geweldig gevoel van trots!

PADI CDC Center, wat een geweldige gevoel

Dit is het moment dat we het wereldkundig kunnen maken! We hebben de status gekregen van PADI CDC Center. Wat geweldig en een bekroning op ons harde werken. We zijn zo trots en blij dat PADI ons heeft erkend als Career Development Center.

Het moment is daar!

Het is zaterdag 2 april 2022, 2 uur in de middag! Op de duikbeurs worden we op het podium uitgenodigd. Met mooie introductie ontvangen wij uit handen van onze regio manager Margriet Schuur het predicaat en het plaquette als PADI CDC Center. Een geweldige mijlpaal, waarbij onze familie, vrienden en ons super team aanwezig is!

Super gedaan, maar wat is een CDC Center?

Dit is de hoogst haalbare status voor een PADI Duikschool. Als Career Development Center laat alvast zien dat je je extreem inzet om PADI Professionals op te leiden. 

Dit is dan ook wat wij het allerleukst vinden: duikers helpen naar de stap van duikinstructeur. 

Naast een mooie status, geeft het ons ook de mogelijkheid om complete "zero to hero" programma's te geven. Daar zijn we dan ook druk mee aan de slag! Dit biedt weer veel kansen voor duikers die al wel de ambitie hebben om PADI Professional te worden, maar nog niet de ervaring en brevetten hebben om in het reguliere systeem lekker door te pakken.

PADI Pro Challenge bij Scuba Connection

Om duikinstructeur te worden heb je een leuke en leerzame weg te gaan! Hiervoor hebben wij alle cursussen die je nodig hebt gebundeld in één traject. Dit is onze PADI Pro Challenge! Omdat wij nu PADI CDC Center zijn, heeft dat een groot aantal voordelen. 

Jij kunt alle opleidingen doen, op één adres. Wil je meer weten over de Challenge? Kijk dan hier.

De cursussen die in de PRO Challenge zitten zijn:

Genoeg geschreven! Wij gaan verder met vieren dan wij PADI CDC Center zijn

Zo, nu snel stoppen met schrijven en verder met de beurs en vieren dat we deze status hebben gekregen! De beurs is ook nog zondag. Dus je kunt graag langskomen om met ons te vieren! 

Bedankt allemaal!

Via deze weg willen we alvast iedereen bedanken die zijn en haar vertrouwen in ons heeft gelegd! Mede door jullie, hebben wij dit bereikt. Zonder jullie was het niet gelukt en waren we niet gekomen waar we nu zijn.

Liefs,

Olga en Berdi en ons hele team

Over de schrijver
Berdi is al jaren achtereen Award Winning PADI Course Director en TECREC Instructor Trainer. Zijn 25 jaar pret en plezier in duiken, deelt hij elke duik met jou!
Reactie plaatsen