Haal jouw PADI

OPFRIS DUIK

Even niet gedoken? Doe een opfrisduik en super dat weer start.

Meteen boeken

Doe een opfrisduik! Zeker als het even geleden dat je gedoken hebt

Wat de reden ook is, dat het duiken even op een lager pitje staat, het belangrijkst is dat je weer gaat beginnen. Wanneer het langer dan 6 maanden geleden is raden wij aan een opfrisduik te doen.

De opfrisduik of refresher is een aanrader wanneer je op vakantie weer wilt gaan duiken. Dat scheelt je weer tijd daar. De instructeur zal een aantekening in jouw logboek maken voor bewijs.

Ik weet genoeg, wanneer kan ik beginnen?

Goed voor jou om te doen

Waarom het goed is voor jou om een opfrisduik te doen

  • Fris jouw theoretische kennis op
  • Ontwikkel jouw basisvaardigheden
  • Jouw duikset kan je weer makkelijk opbouwen
  • Je hoeft het dan niet op vakantie te doen
  • In één avond ben je weer klaar voor jouw duikavonturen

Deelnamevereisten:

  • Minimaal 10 jaar oud
  • In bezit van een duikbrevet

Wat gaan we doen?

Ten eerste maken we een korte theoriesessie voor de opfrisduik. Hierin gaan we over de belangrijkste duiktheorie heen. Je zult zien dat je nog heel veel weet, maar het een beetje is weggezakt. Na deze sessie weet je weer van de hoed en de rand. En zal je geen moeite hebben om 15 multiple choice vragen te maken. Dan weet je het echt weer zeker.

De Opfrisduik in het zwembad

Voordat we het water ingaan voor de opfrisduik zelf, ga jijzelf je duikmaterialen weer opbouwen. Jouw instructeur is natuurlijk in de buurt om jou te assisteren waar nodig. Dat geeft weer een prettig gevoel als je controle hebt over jouw duikset.

Refresh jouw duikvaardigheden onderwater

Vervolgens gaan we het zwembad in om een aantal basisoefeningen door te nemen en het ademen onder water weer goed te regelen. Vervolgens aan de slag met jouw drijfvermogen of mooier gezegd buoyancy. Wij geven je wat extra tips dit weer goed te kunnen regelen. Heb jij voorkeur om bepaalde vaardigheden te oefenen? Geef dat aan jouw instructeur door, zodat je deze onder leiding van onze instructeurs kunt oefenen.

Welke dag kan ik duiken?

Elke donderdag (op afspraak)

Wat kost het?

€45,-

Hoe laat begint het?

19:30-22:00

Waar moet ik zijn?

Lambertus Hortensiuslaan 36, Naarden

Jouw logboek

Neem jouw logboek mee zodat de instructeur jouw opfisduik kan aftekenen en jij bewijs hebt dat je je vaardigheden weer hebt opgefrist. Ga op vakantie na de opfrisduik en welkom terug als actieve PADI duiker!

Ben jij klaar voor jouw Refresher? Start weer met duiken

PADI OPFRISDUIK

€ 45,-

Proefduik incusief gebruik van duikmaterialen

We tekenen de duik af in jouw logboek!